Bondeungdsomslaget i Drammen 100 år

Bondeungdomslaget i Drammen feiret sine 100 år søndag 21. oktober på Union Scene.
Leikarringen Noreg. Leder Live Røine og Rof Ødegaard.
Leikarringen Noreg. Leder Live Røine og Rof Ødegaard.
Leikarringen Noreg danser
Leikarringen Noreg danser
Leikarringen Noreg danser
Leikarringen Noreg danser
Æresmedlem Kristin Solhaug
Æresmedlem Kristin Solhaug
Festmiddag
Festmiddag

Rolf Ødegaard, kveldens konferansier, ønsket alle velkommen til denne kvelden hvor vi skal markere at Bondeungdomslaget i Drammen ble stiftet 3. februar 2012.

Leikarringen Noreg gjorde en fin oppvisning med en blanding av sang- og musikkdanser.  Vi  har som tradisjon tro med Rolfs turreinlender . Deretter fulgte Eikerril, Sekstur 1, Eg rodde meg ut og Dalkulladansen før det hele ble avsluttet med Sandsværril i stor ring. Ragnars sørget for musikken slik at det var lett å danse.   

Idrettslaget hadde laget en video som ble vist på storskjerm.  Her så vi jentene i trening.

Lotuskoret og Tegra fra By- og Bygdelaget fremførte flere sanger i god Lotustradisjon. Lotuskoret fremførte 2 sanger av Carl Mikael Bellman. Kristin Gjelsnes sang Memory fra musikalen Cats. Fra musikalen Trollmannen fra Oz fikk vi hære Over the Rainbow, sunget av Grete Heen. De avsluttet med en sang av Anne Grethe Prøys med Ane Kristine Ødegaard på gitar.

Rolf intervjuet lederne i laget og startet med Torunn Sexe, leder i Representantskapet i Bondeungdomslaget. Torunn fortalte litt om dagens Bondeungdomslag.

Live Røine, leder i Leikarringen Noreg, fortalte litt om lagets aktiviteter.

Trener til Idrettslaget, fortalte at de har flere jentelag i håndball. Laget har medlemmer fra mange ulike kulturer som samarbeider godt.

Etter oppvisningene var det duket til jubileumsmiddag.  Drammens ordfører, Tore Opdal Hansen var invitert, men kunne dessverre ikke komme.

Under middagen ble Leikarringen Noregs mangeårige leikleder, Kristin Solhaug, utnevnt til æresmedlem i Bondeungdomslaget i Drammen.