Sommeravslutning på Sundhaugen

Tirsdag 27. mai 2014

80 dansere og spillemenn fra Leikarringen i BUL Kongsberg, Leikarringen i Haug BU, Eiker Spelemannslag og Leikarringen Noreg stilte til felles sommeravslutning på Sundhaugen Paviljong.

En flott sommerkveld dannet rammen rundt avslutning av vårsemester for alle lagene. Sundhaugen Paviljong er i Funkisstil fra 1936 og er nyoppusset og satt tilbake til tidligere prakt.

Etter gryteretten ble det dans, Eiker Spelemannslag stilte med 18 dyktige musikere. Dansegolvet ble raskt fylt til trengsel. Etter hvert ble runddansen avløst av tur- og rekkedanser.

En kort pause med kaffe og kaker smakte godt. I den siste danseøkten ble det plass til flere sangdanser før kvelden ble avsluttet med den kjære og gode låten «Hilsen til Eiker».

Ved avslutningen ble det minnet om forskjellige arrangementer utover høsten. Både Leikarringen i BUL Kongsberg og Leikarringen Noreg skal feire sin 90 års dag i august og Eikerleik går av stabelen i november.

Lederne i lagene takket alle for en hyggelig kveld hvor danse- og spillegleden hadde satt preg på kvelden.

God sommer.

IMG_4077_Sundhaugen_Sommeravslutning.JPGIMG_4087_Sundhaugen_Sommeravslutning.JPGIMG_4098_Sundhaugen_Sommeravslutning.JPGIMG_4099_Sundhaugen_Sommeravslutning.JPGIMG_4102_Sundhaugen_Sommeravslutning.JPGIMG_4105_Sundhaugen_Sommeravslutning.JPG